Skip to main content
0314-323464

Zorginstellingen

Hoe zorg je er als zorginstelling voor dat je vastgoed periodiek goed onderhouden blijft én dat je bewoners daar zo min mogelijk last van hebben? Te Mebel heeft meer dan genoeg ervaring op dit gebied en neemt je veel zorgen uit handen.

Wij verzorgen voor zorginstellingen:

  • Schilderwerk
  • Verbouwen en timmeren
  • Verbeteren energielabel
  • Renovatie

Communicatie staat voorop

Te Mebel heeft veel ervaring met het onderhoud van zorginstellingen. We weten dat onderhoud al snel als ingrijpend of verstorend wordt gezien. Daarom is communicatie voor ons erg belangrijk. We zorgen ervoor dat bewoners precies weten wat ze kunnen verwachten van ons. Daarbij doen wij er alles aan om de rust te waarborgen.

Ook voor de lange termijn

We kunnen niet alleen helpen met schilderwerk en timmerwerk om de kwaliteit van panden op peil te houden. Ook uitgebreidere projecten, zoals een grootschalige renovatie of het verduurzamen van een pand behoren tot de mogelijkheden. We werken waar nodig samen met externe specialisten om ervoor te zorgen dat al het werk perfect wordt uitgevoerd.

Diensten maatschappelijke klanten

We vinden het belangrijk om comfort en waarde toe te voegen aan de woon- en werkomgeving van mensen. Ook op de lange termijn. Daarom focussen wij ons op duurzaam onderhoud, waardoor de functie van het vastgoed niet onder druk komt te staan. Daarnaast bieden wij je bij alle opdrachten voor één centraal aanspreekpunt, ongeacht de grootte van de opdracht.

Meer weten?

Heeft jouw zorginstelling hulp nodig bij periodiek onderhoud of overweeg je te starten met een renovatietraject? Te Mebel kan helpen! Maak online een afspraak of bel ons gerust. We nemen tijdens een persoonlijk gesprek je wensen door, zodat wij een aanbieding op maat kunnen maken.