Skip to main content
0314-323464

Bijna 90 jaar ervaring

Bij Te Mebel begrijpen we dat je trots bent op je vastgoed en dat je wilt dat het er goed uit zien. Wij dragen daar graag aan bij, met zo’n 90 jaar ervaring en meer dan 50 betrokken en vakkundige medewerkers.

Sinds 1936 gestart als schildersbedrijf. Uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf voor vastgoed.

Te Mebel is in 1936 opgericht als schildersbedrijf, maar tegenwoordig zijn we veel meer dan dat. We zijn uitgegroeid tot een totaalonderhoudsbedrijf voor vastgoed. In ons werk letten we altijd op een goede balans tussen investeren en rendement. Vastgoed moet iets opleveren, en geen geld kosten. Daarnaast zoeken we altijd naar een verbetering van het comfort voor de gebruiker, in de leef- en de werkruimte.

In die 85 jaar vakwerk hebben we één ding geleerd: communicatie met de klant moet altijd voorop staan. Of het nu gaat om schilderwerk of een complete renovatie, het is jouw opdracht. Daarom staan jouw wensen altijd voorop.

Onze kernwaarden

Bij Te Mebel vinden we drie waarden belangrijk.

Nuchter: met zo’n 85 jaar ervaring hoeven we ons bij Te Mebel niet meer te bewijzen. Sterker nog: we hebben eigenlijk nooit het gevoel gehad dit te moeten doen. We staan met beide benen op de grond, weten wat we waard zijn en handelen daarnaar. Bij ons geldt: recht is recht en krom is krom. We houden van aanpakken, van de praktische kant van ons werk en kunnen genieten van een mooi opgeleverd resultaat. We houden van een laagdrempelig contact en vinden het belangrijk iedereen gelijkwaardig te behandelen. Met elkaar en voor elkaar.

Behulpzaam: wij bieden graag de helpende hand. Of het nu gaat om rekening houden met ieders belangen of om het zetten van een extra stapje om een klant of bewoner extra tevreden te maken. Het ligt in onze aard om mee te denken met klanten en partners. Zo bieden we de best mogelijke oplossing, zowel in technische, als in duurzame, praktische of economische zin. Waar nodig helpen we elkaar om een klus op tijd of op de juiste manier te klaren. De mensen van Te Mebel, daar kun je op rekenen.

Oprecht: tijdens ons dagelijks werk richten wij ons van mens tot mens op de vervulling van wensen en behoeften van onze klanten. Om dit te kunnen bereiken vinden we het belangrijk om goed naar onze opdrachtgevers en bewoners te luisteren. Door steeds op zoek te gaan naar de vraag achter een vraag werken we altijd klantgericht samen. Voor ons is nooit de hoogst mogelijke omzet leidend, maar juist optimale klanttevredenheid. Vertrouwen is wat ons betreft een groot goed. Wij geven het, maar willen het ook verdienen en krijgen. Daar hoort ook bij dat we ‘recht door zee gaan’ en onze rug recht houden. Als ‘nee’ het beste antwoord is, dan moet dat ook kunnen.

Wil je de waarde van je vastgoed op peil houden én het comfort verhogen?