Skip to main content
0314-323464

Te Mebel verzorgt het complete vastgoedonderhoud voor maatschappelijke organisaties

Te Mebel helpt maatschappelijke organisaties zoals wooncorporaties, gemeenten, waterschappen, scholen en zorginstellingen met periodiek onderhoud van hun vastgoed.

Het goed onderhouden van vastgoed zonder dat bewoners of gebruikers daar last van hebben, is lastig zonder professionele partner. Te Mebel ontzorgt je op dit gebied compleet.

Diensten maatschappelijke klanten

We vinden het belangrijk om comfort en waarde toe te voegen aan de woon- en werkomgeving van mensen. Ook op de lange termijn. Daarom focussen wij ons op duurzaam onderhoud, waardoor de functie van het vastgoed niet onder druk komt te staan. Daarnaast bieden wij je bij alle opdrachten voor één centraal aanspreekpunt, ongeacht de grootte van de opdracht.

Wij verfraaien maatschappelijk vastgoed en werken ook voor zakelijke en particuliere klanten.

Of je nu in vastgoed woont, werkt of er je brood mee verdient: je mag erop vertrouwen dat Te Mebel ‘t mooier, comfortabeler en waardevoller maakt.

te mebel verbetert vastgoed

We zijn trots op onze kundige vakmensen. Zij werken hard om de verwachtingen van de klanten waar te maken en mooie resultaten op te leveren. Al meer dan 85 jaar lang houden we vast aan onze Achterhoekse instelling: loyaal, eerlijk en nuchter.

Lees meer over Te Mebel >

  • Loyaal, eerlijk en nuchter
  • Achterhoeks gemoedelijk
  • Al meer dan 85 jaar!

Onze Klanten

Ben je benieuwd wat Te Mebel voor jullie vastgoed kan betekenen?

Heb je vastgoed dat toe is aan onderhoud? Of ben je op zoek naar een langetermijnplanning voor onderhoud van meerdere gebouwen? Neem dan contact met ons op. Onze vakmensen komen graag een keer langs. Maak online een afspraak of bel ons gerust!