Skip to main content
0314-323464

Scholen

Als scholenorganisatie maak je een afweging tussen de representativiteit, gebruiksfunctie en kosten van scholengebouwen. Zowel voor de korte als lange termijn. Te Mebel begrijpt dit en kijkt graag samen met jou wat de beste oplossing is voor je onderhoudsvraagstuk.

Wij verzorgen voor scholenorganisaties:

  • Schilderwerk
  • Verbouwen en timmeren
  • Verbeteren energielabel
  • Renovatie
  • Witte daken (frisse scholen)

Verzorgde schoolgebouwen

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat de schoolgebouwen er altijd netjes verzorgd uitzien. Dat gaat natuurlijk verder dan alleen schilderwerk.

Het is voor scholenorganisaties ook mogelijk om Te Mebel in te schakelen bij grotere, langdurige projecten. Een complete renovatie van een schoolgebouw bijvoorbeeld, precies in de zomervakantie. Zo start je het nieuwe schooljaar met een fris gebouw en hebben de leerlingen en docenten geen last van de werkzaamheden.

Meedenken op het gebied van duurzaamheid

Een renovatie of verbouwing is ook het uitgelezen moment om te werken aan het energielabel van de school. Een groot gebouw heeft al gauw veel profijt van een beter energielabel. Dat is namelijk niet alleen goed voor het milieu, maar levert op de langere termijn ook een mooie besparing op. En wat te denken van een veel behaaglijkere werk- en leeromgeving voor het onderwijzend personeel en de leerlingen?

Diensten maatschappelijke klanten

We vinden het belangrijk om comfort en waarde toe te voegen aan de woon- en werkomgeving van mensen. Ook op de lange termijn. Daarom focussen wij ons op duurzaam onderhoud, waardoor de functie van het vastgoed niet onder druk komt te staan. Daarnaast bieden wij je bij alle opdrachten voor één centraal aanspreekpunt, ongeacht de grootte van de opdracht.

Meer weten?

Maak online een afspraak of bel ons gerust. Wij komen graag langs om te kijken wat Te Mebel kan betekenen voor jouw school!