Skip to main content
0314-323464

VVE & Vastgoedbeheerders

Als VVE- of vastgoedbeheerder onderzoek je steeds welke investeringen het meeste rendement opleveren. Zo ook als je vastgoed toe is aan onderhoud, renovatie of herbestemming. Te Mebel heeft een efficiënte totaaloplossing voor je in huis en denkt graag met je mee.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende oplossingen, zowel individueel als (planmatig) gecombineerd:

Totaaloplossingen

Als expert op het gebied van herbestemming zorgen we ervoor dat wij complete klussen oppakken. We werken samen met externe specialisten om ervoor te zorgen dat het werk perfect uitgevoerd wordt. Op die manier ontzorgen we jou als vastgoedbeheerder en bieden we een totaaloplossing.

 

Verbeteren energielabel

Tijdens het herbestemmen van vastgoed is het tegenwoordig vanzelfsprekend om direct ook het energielabel te verbeteren. Te Mebel zal dit altijd aanraden: op de lange termijn leidt het tot een kostenbesparing én zorgt het voor waardebehoud of waardevermeerdering van je vastgoed.

Diensten zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten ligt de focus op onderhoud, duurzaamheid en waardevermeerdering. Je kunt bij ons terecht voor het totale onderhoud van je vastgoed.

Meer informatie?

Heb jij als vastgoedbeheerder interesse in onderhoud, renovatie of herbestemming? Neem dan contact op met Te Mebel! Wij helpen je graag. Je kunt online een afspraak maken of bel ons gerust.