Skip to main content
0314-323464

MKB

Vastgoed mag natuurlijk geen geld kosten; het moet juist iets opleveren. Dat je daarin moet blijven investeren, hoeven wij je vast niet uit te leggen. Te Mebel kijkt graag samen met jou naar het optimaliseren van de waarde van het onroerend goed van je bedrijf. Met doordachte onderhoudsplannen en duurzame oplossingen zorgen we voor een goede balans tussen investeringen en rendement.

Waardevermeerdering

Een verbouwing of renovatie van je vastgoed combineer je tegenwoordig het liefst met een verduurzaming. Op die manier weet je zeker dat het vastgoed op de lange duur zijn waarde behoudt. Wij hebben ervaring met een breed scala aan energiebesparende maatregelen en materialen. We adviseren je daar graag over. Lees in dit kader alvast eens wat meer over onze zonwerende coatings.

Diensten zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten ligt de focus op onderhoud, duurzaamheid en waardevermeerdering. Je kunt bij ons terecht voor het totale onderhoud van je vastgoed.

Meer informatie?

Wil je samen met ons werken aan het behoud van de waarde van je vastgoed? Neem dan contact op met Te Mebel. Maak online een afspraak of bel ons gerust!