Skip to main content
0314-323464

VCA certificaat

Onze VCA certificering onderstreept onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieu. Goed zorgen voor alles en iedereen die met ons werk te maken heeft is voor ons een belangrijke drijfveer.

Veilig en verantwoord

Ons VCA-certificaat is een bewijs van onze inzet om onze dienstverlening op een veilige en verantwoorde manier uit te voeren.

Bij ons staat veiligheid voorop bij alles wat wij doen. Onze ervaren professionals zijn volledig op de hoogte van de laatste veiligheidsnormen en -procedures. Wij streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin iedereen zich veilig voelt.

 

Samenwerking

Dankzij onze VCA-certificering kun je er als onze klant op vertrouwen dat wij niet alleen streven naar hoogwaardige resultaten, maar ook naar een veilige werkomgeving. Dit voor zowel onze medewerkers als de omgeving waarin we opereren.

Wij combineren ons vakmanschap graag met veiligheid, om zo duurzame oplossingen te kunnen bieden voor het onderhoud van uw vastgoed.

Zullen we kennismaken?

Wil je graag meer weten over hoe wij werken en samen met ons ontdekken hoe wij ook jouw vastgoedonderhoud naar een hoger niveau kunnen tillen? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.