Vastgoedonderhoud

Als vastgoedeigenaar bent u voortdurend op zoek naar manieren om onderhoudskosten zo laag mogelijk te maken en houden.

Bij temebel zetten wij ons hiervoor graag samen met u in. Uit onderzoek van vastgoedkennis.nl is gebleken dat woningexploitanten naar verwachting gemiddeld 52% besparen op de indirecte kosten van vastgoedonderhoud, wanneer zij dit – in plaats van inspanningsgericht – resultaatgericht organiseren. Resultaatgericht samenwerken is van groot belang voor zowel de opdrachtgever, de opdrachtnemer, de hoofdaannemer en de onderaannemer.

 

Lean werken

Naast het resultaatgericht samenwerken werken wij zoveel mogelijk lean. Het voordeel van lean is dat wij ons richten op het optimaliseren van alle aspecten die als waardevol worden ervaren door de klant, bijvoorbeeld:

  • prijs
  • kwaliteit
  • levertijd
  • onderhoudskosten

Door lean te werken kunnen tijdens de voorbereidingen al veel onnodige handelingen en kosten weggenomen worden. Daarnaast is het een tool om iedereen die deel neemt aan onze projecten scherp te houden. Kortom; efficiency, duurzaamheid en duidelijkheid staan bij Temebel hoog in het vaandel.

Resultaatgericht samenwerken

Resultaatgericht samenwerken in Onderhoud leidt tot een efficiëntere rolverdeling tussen vastgoedbeheerders, zoals woningcorporaties en gemeenten en vastgoedonderhoudsbedrijven. Het resultaat: lagere proceskosten, kortere doorlooptijden en grotere tevredenheid, zowel bij de eigenaar als bij de bewoners.

Temebel werkt onder andere voor:

vastgoedbeheerders, -beleggers, woningbouwverenigingen, VvE’s en –beheerders, onderwijs- en zorginstellingen, gemeentes, bedrijven en particulieren. Een aantal hebben we hieronder vermeld.