Skip to main content
0314-323464

Hoe kunnen wij je helpen de waarde van jouw vastgoed te optimaliseren?

Goed onderhouden vastgoed houdt zijn waarde beter vast. Als ondernemer of beheerder wil je dat vastgoed geen geld kost, maar oplevert. Wij helpen je graag bij het optimaliseren van de waarde van panden.

Diensten zakelijke klanten

Voor onze zakelijke klanten ligt de focus op onderhoud, duurzaamheid en waardevermeerdering. Je kunt bij ons terecht voor het totale onderhoud van je vastgoed.

Wij verfraaien niet alleen vastgoed voor het MKB. Wij werken ook voor:

Of je nu in vastgoed woont, werkt of er je brood mee verdient: je mag erop vertrouwen dat Te Mebel ‘t mooier, comfortabeler en waardevoller maakt.

te mebel verbetert vastgoed

Bij Te Mebel werken zo’n 50 ervaren en competente vakmensen, die zich graag inzetten om jouw vastgoed te verbeteren. We zijn trots op onze nuchtere en eerlijke Achterhoekse instelling: we zullen het daarom altijd zeggen als er iets beter kan. Dat doen we al meer dan 85 jaar lang!

Lees meer over Te Mebel >

  • Loyaal, eerlijk en nuchter
  • Achterhoeks gemoedelijk
  • Al meer dan 85 jaar!

Onze Klanten

Ben je benieuwd wat Te Mebel voor jouw vastgoed kan betekenen?

Heb jij zakelijk vastgoed dat toe is aan onderhoud of ben je geïnteresseerd in een beter energielabel? Of ben je op zoek naar een langetermijnsamenwerking met een vastgoedverbeteraar? Neem dan contact met ons op! Maak online een afspraak of bel ons gerust!