Skip to main content
0314-323464

Wooncorporaties

Als woningcorporatie is het zaak om goed overzicht te houden van alle woningen die onder de corporatie vallen. Te Mebel neemt een deel van dit overzicht uit handen door onderhoud en reparaties uit te voeren. Wij hebben genoeg specialisten in huis om complete woonblokken, wooncomplexen of flatgebouwen te voorzien van (preventief) onderhoud.

Wij verzorgen voor wooncorporaties:

  • Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud
  • Schilderwerk
  • Verbouwen en timmeren
  • Verbeteren energielabel
  • Renovaties

Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud en Resultaatgericht Samenwerken

We doen zowel kort onderhoud, zoals het bijwerken van schilderwerk of het uitvoeren van duurzame verbouwingen, als onderhoud op de lange termijn. De focus bij Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud ligt op het in perfecte staat houden van jouw vastgoed over een langere periode.

Dat betekent dat wij de verantwoordelijkheid van jouw vastgoed op ons nemen. Wij maken zelf een planning voor het onderhoud en zorgen dat bewoners zo min mogelijk last van ons hebben. Daarnaast werken we samen met vakspecialisten, zodat we altijd een complete oplossing kunnen bieden.

Diensten maatschappelijke klanten

We vinden het belangrijk om comfort en waarde toe te voegen aan de woon- en werkomgeving van mensen. Ook op de lange termijn. Daarom focussen wij ons op duurzaam onderhoud, waardoor de functie van het vastgoed niet onder druk komt te staan. Daarnaast bieden wij je bij alle opdrachten voor één centraal aanspreekpunt, ongeacht de grootte van de opdracht.

Meer weten?

Heb je als wooncorporatie behoefte aan een professionele, ervaren en betrouwbare partner op het gebied van vastgoedverbetering? Neem dan contact op voor meer informatie of een afspraak. We komen graag langs op locatie om te bespreken wat we allemaal voor je kunnen betekenen.