Skip to main content
0314-323464

Gemeenten & Waterschappen

Als gemeente heb je een voorbeeldfunctie richting je inwoners. Dat geldt voor de uitstraling van het gemeentelijk vastgoed en ook voor de duurzaamheid van de panden. Te Mebel verbetert jouw vastgoed en denkt met je mee over een goede balans tussen investeren en rendement.

Wij verzorgen voor gemeenten en waterschappen:

Werkwijze voor gemeenten

Als we voor een gemeente aan de slag gaan, vinden we het belangrijk om eerst de toekomstvisie van een pand of complex helder te hebben. Welke eisen worden er gesteld aan esthetiek en technische staat? Op basis van die toekomstvisie stellen we een meerjaren onderhoudsplan op. Zo zorgen we dat het pand zo goed mogelijk en binnen het gestelde budget wordt onderhouden. Ook kunnen we het juiste moment bepalen voor een renovatie of groot onderhoud.

Professioneel schilderwerk

Tijdens het schilderwerk letten we niet alleen op het uiterlijk, maar ook op de functionaliteit van het schilderwerk. Goed schilderwerk gaat namelijk lang mee! We zorgen daarom altijd voor duurzaam schilderwerk, waar de gebouwen lange tijd profijt van hebben.

Te Mebel kan jouw gemeente ook over een langere periode helpen. We stellen meerjaren onderhoudsplannen op voor het gemeentelijk vastgoed, zodat je verzekerd bent van panden met een professionele uitstraling.

Diensten maatschappelijke klanten

We vinden het belangrijk om comfort en waarde toe te voegen aan de woon- en werkomgeving van mensen. Ook op de lange termijn. Daarom focussen wij ons op duurzaam onderhoud, waardoor de functie van het vastgoed niet onder druk komt te staan. Daarnaast bieden wij je bij alle opdrachten voor één centraal aanspreekpunt, ongeacht de grootte van de opdracht.

Meer weten over onderhoud?

Maak online een afspraak of bel ons gerust. We komen graag langs op locatie om te bekijken wat er qua schilderwerk moet gebeuren. We kunnen dan ook meteen een offerte opstellen, zodat er geen verborgen kosten zijn.