Skip to main content
0314-323464

Herbestemming vastgoed

Herbestemming van vastgoed  is de laatste jaren sterk in opkomst. Zo bouwen we bijvoorbeeld winkel- of kantoorpanden om naar woningen en appartementen. Wij hebben ons gespecialiseerd in dit proces en kunnen je helpen bij de herbestemming van jouw vastgoed.

Nieuwe kansen dankzij herbestemming vastgoed

Vanwege de toename van bijvoorbeeld pop-up stores en flexwerkers is er minder behoefte aan zakelijk vastgoed en meer interesse in huisvesting. Dit schept kansen voor eigenaren van vastgoed, in de vorm van herbestemming. Wij bouwen een kantoorgebouw bijvoorbeeld om tot pand voor studentenhuisvesting of appartementen, zodat de functie van het gebouw verandert. Deze vastgoedontwikkeling levert de laatste jaren steeds meer kansen op.

Hulp bij de herbestemming van vastgoed

Wij helpen vastgoedontwikkelaars op meerdere gebieden tijdens het proces van herbestemming. Te Mebel heeft ruim 80 jaar ervaring in deze wereld en helpt je graag tijdens het renoveren of herbestemmen van zakelijk vastgoed. Je bent bij ons verzekerd van:

  • Eén aanspreekpunt voor alle verschillende werkzaamheden. We werken samen met externe specialisten en schakelen deze waar nodig in.
  • Experts die meedenken op het gebied van terugverdientijd. Zo krijg je zicht op wat de herbestemming wanneer oplevert.
  • Efficiënt werk, waarbij we letten op mens én milieu.

Het herbestemmen van vastgoed is ook een ideaal moment om te werken aan het energielabel van je vastgoed. Een duurzamer pand houdt zijn waarde beter vast en maakt het beter verkoopbaar in de toekomst.

Kosten-baten analyse

Wij helpen je graag op weg

Herbestemmen, renoveren, verduurzamen. Je hebt veel keuzes te maken als vastgoedbeheerder en we snappen dat het lastig kan zijn om de juiste beslissing te nemen. Onze vakmensen helpen je niet alleen op het gebied van werkzaamheden, maar ook bij de voorbereiding. Zo maken we bijvoorbeeld een kosten-baten analyse voor je, zodat je precies weet wat het kost én welke terugverdientijd bij het project hoort.

Ben je geïnteresseerd in onze aanpak rondom de herbestemming van vastgoed? We herbestemmen vastgoed voor:

  • VVE & Vastgoedbeheerders
  • MKB
  • Particulieren (werkruimte aan huis)
  • Wij denken mee over een reële terugverdientijd
  • Planmatige aanpak met één aanspreekpunt
  • Vele jaren ervaring met grotere projecten

Samenwerken?

Maak een afspraak met ons om te kijken naar wat er mogelijk is qua herbestemming. We komen graag langs op locatie om een offerte op te stellen. Neem contact op met Bram Aaldering.