(Ver)Bouwen

Onze vakmensen ondersteunen de verbouwing van uw woning en nemen een adviserende, organiserende en uitvoerende rol aan.

U kunt bij ons terecht voor de bouw van een compleet huis, maar ook voor een grote of kleine verbouwing, een uitbouw of dakkapel.

  • Verlangt u naar meer woonruimte?
  • Is uw woning toe aan een renovatie?
  • Of wilt u het energielabel (www.energielabel.nl) van uw woning verbeteren?

Op basis van uw wensen kunnen wij u verschillende voorstellen doen die zowel in uitvoering als in prijs variëren. Wilt u bij de verbouwing energiebesparende maatregelen uitvoeren? De investering op korte termijn wordt dan weliswaar groter, maar in de toekomst verlaagt u wel uw energiekosten. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van subsidies en u hierin stap voor stap begeleiden.

Welk plan u ook kiest, wij zorgen voor een uitstekende de prijs-kwaliteit verhouding.

 

Veilig en comfortabel wonen

Wij passen woningen aan zodat ouderen en mensen met een lichte functiebeperking kunnen blijven wonen in een toegankelijk, functioneel en veilig huis. Deze mensen ervaren vaak dat drempels te hoog zijn, bovenramen onbereikbaar -, vloeren te glad – en deuren te smal zijn. Voor dergelijke obstakels hebben wij altijd een passende oplossing voorhanden, die ook nog eens in een zeer kort tijdsbestek uitgevoerd kan worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een badkamerrenovatie of dorpelverlaging in slechts één dag.