Verbetering energielabel

Gemiddeld verlaat tot wel 35% van de warmte uw woning via het dak en de muren. De vloer maakt ruim baan voor ca. 15% van de energie. En uw ramen en deuren zijn verantwoordelijk voor een maximaal 25% hogere energierekening dan nodig is. Wat houdt ú eigenlijk tegen om uw woning energiezuinig te maken?

Wij helpen u stap voor stap:

  • bij de realisatie van energiezuinig wonen
  • het maken van de juiste keuzes op het gebied van duurzaam wonen
  • met isolatie, renovatie, (ver)bouw en schilderwerk.

 

De beste oplossing voor ú

Verduurzamen van uw woning is beter voor ons milieu. Maar voor u zal ook de verhoging van het wooncomfort een belangrijke wegingsfactor zijn. Dankzij goede isolatie geniet u in de winter van een behaaglijk binnenklimaat en blijft uw woning in de zomer langer koel.

De grootte van uw woning, de leeftijd ervan en reeds aangebrachte isolatie bepalen grotendeels welke investering benodigd is om energiezuiniger te kunnen wonen. Voor een betrouwbare begroting is het belangrijk om samen met u af te wegen wat technisch, esthetisch en financieel gezien de beste oplossing is. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen.

 

Subsidie

In veel gevallen draagt u niet als enige de kosten van duurzaam (ver)bouwen en isoleren. Veel gemeentes werken met subsidieregelingen, zodat u kunt rekenen op een kortere terugverdientijd. Wij verzorgen de subsidieaanvraag voor u en maken kosten en baten inzichtelijk.

 

Waarom samenwerken met ons?

Natuurlijk wilt u behaaglijk wonen én geld besparen op de energierekening. De weg ernaartoe mag echter ook best comfortabel zijn. Een samenwerking met verzekert u van:

  • 80 jaar ervaring
  • één aanspreekpunt voor duurzaam (ver)bouw- en schilderwerk
  • trotse vakmensen die streven naar een perfect eindresultaat
  • duurzaam en veilig werk met oog voor mens en milieu
  • effectieve en efficiënte werkmethodes
  • duurzame materialen zoals FSC- en DuBo gekeurde producten

 

Waar te beginnen?

Neem voor vrijblijvende informatie en kennismaking contact met ons op via 0314 323 464. Dankzij een uitstekende begeleiding gaat het verder (bijna) vanzelf.

 

TIP! Subsidie verwijdering asbestdaken!

Heeft u nog een asbestdak op uw woning, schuur of bedrijfspand? Momenteel zijn er aantrekkelijke subsidies om deze te laten verwijderen en te vervangen door nieuwe dakbedekking met bijvoorbeeld zonnepanelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!