Dankzij duurzame renovatie school weer aantrekkelijk maken

Bij temebel hebben wij veel ervaring op het gebied van professioneel vastgoedonderhoud / renovatie school voor basisscholen en scholen in het voortgezet onderwijs. Wij voeren renovaties uit en zorgen voor verbetering van het energielabel. Wij hechten veel waarde aan het maatschappelijke belang van duurzaam wonen, leven en werken en dragen daar graag ons steentje aan bij.

Zo vinden wij dat een school een inspirerende leeromgeving moet bieden, maar ook een voorbeeldfunctie heeft als het gaat om duurzaamheid. Kan renovatie school voor ouders extra aantrekkelijk maken en dus bijdragen aan een positieve beoordeling bij schoolkeuze? Wij geloven van wel.

Wij laten ons graag omschrijven als ‘het nieuwe type aannemer’, als een partij die op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever de best mogelijke oplossing kan bieden. Dit begint wat ons betreft bij communicatie. Alleen door goed naar u te luisteren en actief met u te communiceren kunnen wij u als onze opdrachtgever bieden wat u nodig hebt. Wij adviseren u over vastgoedonderhoud / renovatie school en bekijken realistisch met u wat mogelijk en betaalbaar is. Daarbij houden wij ook rekening houdt met milieu, rendement en efficiëntie.

Als het gaat om vastgoedonderhoud bieden wij totaaloplossingen aan op het gebied van schilder- en (ver)bouwwerk en isolatiewerkzaamheden. Van de fundering tot en met het dak profiteert u bij ons van slechts één aanspreekpunt. Naast met onze eigen vakmensen werken wij nauw samen met vaste professionele partners zoals:

  • architecten
  • installateurs
  • dakdekkers
  • hoveniers

Wij werken samen op basis van verregaand vertrouwen. Op deze wijze verlopen de werkzaamheden altijd soepel en is de samenwerking en communicatie ook op de werkvloer uitstekend. Natuurlijk is er ook nog de leerling en de ouder. Waar nodig en mogelijk zullen wij bijdragen aan goede communicatie met deze belanghebbenden.

 

Vastgoedonderhoud werkzaamheden renovatie school

U kunt ons bij inschakelen voor:

  • strategisch vastgoedbeheer
  • vastgoedverbetering/upgrading
  • na-isolatie
  • gevelrenovatie
  • energielabel verbetering

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van onderhoudscenario’s waarbij kostenbesparing en kwaliteitsverbetering centraal staan.

Wilt u meer weten over onze aanpak rondom vastgoedonderhoud voor scholen? Wij gaan het gesprek graag met u aan. Bel 0314 32 464  en vraag naar Bram Aaldering.