Skip to main content
0314-323464
Warning: Use of undefined constant projecten - assumed 'projecten' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/temebel/public_html/wp-content/themes/temebel/single-projecten.php on line 12

Kwartelstraat Silvolde

Grootschalige renovatie en energielabel verbetering

In opdracht van Wooncorporatie Wonion renoveerden wij twee woonblokken met seniorenwoningen aan de Kwartelstraat in Silvolde. Wonion vroeg de bewoners van deze seniorenwoningen naar hun woonwensen. Verduurzaming bleek een belangrijk thema. De seniorenwoningen hadden een energielabel F/G. Dankzij energetische maatregelen en isolatiewerkzaamheden is het energielabel van de woningen met maar liefst 4 energielabelstappen verbeterd.

Woning verbetering

Temebel renoveerde de woningen tot energiezuinige seniorenwoningen. De woningen zijn voorzien van HR spouwisolatie, mechanische ventilatie, triple glas, dak- en vloerisolatie. Verder is de eerste verdieping toegankelijker gemaakt door de steile trap te vervangen en verbreden. Daarnaast zijn kozijnen, ramen en deuren vervangen en is het schilderwerk tot in de puntjes verzorgd. Hieronder treft u een filmpje, waarin u de optische verschillen kunt zien.

Terug

Vergelijkbare projecten

Er zijn geen projecten in deze categorie.