03 mei 2016
schilderwerk

Als het gaat om renovatie en onderhoudswerk, vragen gebouwen zoals kerken om specifieke aandacht en kennis. Een aantal van onze medewerkers is gespecialiseerd in het onderhoud van dergelijke bouwwerken. Ook op het gebied van regelgeving, vergunningen en subsidies kunnen wij u helpen om een zo goed mogelijk plan te maken voor de uitvoering van het onderhoudswerk.

IMG_4624

03 mei 2016
onderhoud vve

VVE

Appartementencomplexen, vaak onder beheer van een VvE, vragen wat ons betreft om een speciale aanpak. Onze ervaring is dat bij dergelijke projecten een zeer goede communicatie en planning vereist is. Daarom bieden wij bij een verzoek tot onderhoud of renovatie van appartementencomplexen ons Temebel VvE-plan aan, zowel voor zelfstandige VvE’s als in samenwerking met een VvE-beheerder.

vve

IMG_2581

03 mei 2016
onderhoud vve

Werken op hoogte is voor ons geen probleem. We beschikken over voldoende klimmateriaal en hoogwerkers om elke hoogte te bereiken. Voor VvE’s die vaak uit hoogbouw bestaan zijn wij vaak de juiste partner op het gebied van gevelonderhoud. Denk hierbij aan schilderwerk, beglazing en voegwerk maar ook aan zonwering en dakbedekking.

vve hoogwerker

03 mei 2016
onderhoud

Voor diverse woningbouwverenigingen voert Temebel vastgoedonderhoud uit. De projecten varieren van schilderwerk, vervangen van kozijnen, ramen en deuren tot het vervangen van dakbedekking, voegwerk en zelf het compleet vervangen van voor- en achtergevels.

schilderwerk

IMG_6094

03 mei 2016
molen

Temebel voert al jarenlang het onderhoud uit van de Doetinchemse molens. Om deze goed te kunnen onderhouden is een grote kennis van de bouw en ondergrond noodzakelijk. Speciale materialen en verfsystemen zorgen samen met ons vakmanschap voor een perfect eindresultaat.molenmolen