31 mei 2016
energie

Grootschalige renovatie en energielabel verbetering

In opdracht van Wooncorporatie Wonion renoveerden wij twee woonblokken met seniorenwoningen aan de Kwartelstraat in Silvolde. Wonion vroeg de bewoners van deze seniorenwoningen naar hun woonwensen. Verduurzaming bleek een belangrijk thema. De seniorenwoningen hadden een energielabel F/G. Dankzij energetische maatregelen en isolatiewerkzaamheden is het energielabel van de woningen met maar liefst 4 energielabelstappen verbeterd.

Woning verbetering

Temebel renoveerde de woningen tot energiezuinige seniorenwoningen. De woningen zijn voorzien van HR spouwisolatie, mechanische ventilatie, triple glas, dak- en vloerisolatie. Verder is de eerste verdieping toegankelijker gemaakt door de steile trap te vervangen en verbreden. Daarnaast zijn kozijnen, ramen en deuren vervangen en is het schilderwerk tot in de puntjes verzorgd. Hieronder treft u een filmpje, waarin u de optische verschillen kunt zien.

31 mei 2016
vloeren

Als het gaat om vloerafwerking zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken en de vloerafwerking voor u aanbrengen. Of u in uw woning of bedrijfspand nu een mooie gietvloer, een betonlookvloer of een decoratieve vloerafwerking wilt hebben, wij kunnen het voor u realiseren. Ook voor industriële vloeren, vloeistofdichte afwerkingen en vloerbelijning bent u bij ons aan het  juiste adres. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde merken.

Vloercoating

31 mei 2016
houtrotherstel

Voor een rijksmonument hebben wij de luiken in oude staat hersteld. Ze waren in zeer slechte staat als gevolg van houtrot. Wij hebben ze onder geconditioneerde omstandigheden hersteld met materialen die hiervoor het best geschikt zijn.

IMG_3974 IMG_3969IMG_3971 IMG_4839

 

 

03 mei 2016
valkenberg

Landgoed ‘De Valkenberg’ te Rheden.

Dit betreft een grootschalige renovatie van een luxe zorghotel en rijksmonument. De kozijnen, ramen en deuren werden vervangen en in originele staat teruggebracht. De luiken en daklijsten werden hersteld na houtrotaantasting en het complete gebouw is opnieuw geschilderd. Tevens heeft er dak- en gevelrenovatie plaatsgevonden, zijn de hemelwaterafvoeren gedeeltelijk vervangen door koperen exemplaren en is er verlichting geplaatst. Tot slot is de bestrating gedeeltelijk vernieuwd. Kortom, de gasten van dit zorghotel kunnen uitstekend vakantie vieren in dit schitterende monument.

Valkenberg5 Valkenberg6IMG_3974IMG_3971 Valkenberg renovatie Rheden