Nul op de meter renovatie heeft de toekomst!

Bent u woningeigenaar of werkzaam bij een corporatie? Dan heeft u vast wel eens gehoord van Nul op de meter renovatie. Zeker bij corporaties is het momenteel een ‘hot item’. Bij temebel zijn wij gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen. Of het nu een enkele woning betreft of een woonblok, wij zorgen voor een succesvolle aanpak. En u? U wordt stap voor stap meegenomen in het proces en profiteert van een realistisch adviserende partij met slechts één aanspreekpunt.

Momenteel worden veel woningen gebouwd volgens het principe van ‘nul op de meter’. Dit betekent dat de woning zelf de nodige energie opwekt om in het huishouden te voorzien. Ook is het mogelijk om bestaande woningen te renoveren met als doel nul op de meter. Uw woning kan hiervoor ook in aanmerking komen. Samen met u bespreken wij de voor- en nadelen van het realiseren van een energieneutraal huis.

Nul op de meter renovatie, temebel regelt ’t via:

 • eigen energieopwekking (bijvoorbeeld via zonnepanelen)
 • gevelrenovatie
 • slimme installaties
 • isolatie van muren, plafonds, vloeren, enzovoort.

Waarom samenwerken met ons?

Nul op de meter klinkt aantrekkelijk voor de toekomst. De weg ernaartoe mag echter ook best comfortabel zijn. Een samenwerking met verzekert u van:

 • 80 jaar ervaring
 • één aanspreekpunt voor duurzaam (ver)bouw- en schilderwerk
 • gespecialiseerd in verduurzamen van woningen
 • trotse vakmensen die streven naar een perfect eindresultaat
 • duurzaam en veilig werk met oog voor mens en milieu
 • effectieve en efficiënte werkmethodes
 • duurzame materialen zoals FSC- en DuBo gekeurde producten

Voor corporaties

Wij werken naar tevredenheid voor verschillende corporaties in ons verzorgingsgebied. Eén van onze speerpunten is specialisatie in verduurzaming van woningen. Een groot aantal projecten hebben wij reeds opgeleverd. Nul op de meter renovatie is voor ons gesneden koek. In samenwerking met onze vaste partners in vastgoedonderhoud verzorgen wij het gehele traject. U profiteert van slechts één aanspreekpunt. En natuurlijk van een betaalbare, professionele aanpak. Hierbij hoort ook de omgang met bewoners en communicatie met hen. Geef aan wat uw wensen en criteria zijn. Dan komen wij met een overtuigend plan van aanpak.

Voor woningeigenaren

Wonen in een huis met nul op de meter heeft absoluut de toekomst. Het is een kwestie van tijd voordat alle nieuw gebouwde woningen aan dit concept voldoen. Voor u is het een afweging tussen investering, rendement en verhoogd wooncomfort. Op den duur zult u ongetwijfeld geen spijt krijgen van de overstap. Dankzij goede isolatie geniet u in de winter van een behaaglijk binnenklimaat en blijft uw woning in de zomer langer koel. En uw huis zal natuurlijk aanzienlijk meer waard zijn bij verkoop.

De grootte van uw woning, de leeftijd ervan en reeds aangebrachte isolatie bepalen grotendeels welke investering benodigd is om nul op de meter te kunnen realiseren. Voor een betrouwbare begroting is het belangrijk om samen met u af te wegen wat technisch, esthetisch en financieel gezien de beste oplossing is. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen.

 

Subsidie voor energielabel verbeteren

In veel gevallen draagt u niet als enige de kosten van duurzaam (ver)bouwen en isoleren. Veel gemeentes werken met subsidieregelingen, zodat u kunt rekenen op een kortere terugverdientijd. Wij verzorgen de subsidieaanvraag voor u en maken kosten en baten inzichtelijk.

Wilt u meer weten over onze aanpak als het gaat om ‘nul op de meter’? Wij gaan het gesprek graag met u aan. Bel 0314 32 464  en vraag naar Bram Aaldering.