Kantoorrenovatie voor weer een inspirerende werkomgeving

Werkt u al sinds jaar en dag in hetzelfde kantoorpand en is het vastgoed aan onderhoud of renovatie toe? Bij temebel hanteren wij een professionele aanpak voor kantoorrenovatie.

Wij laten ons graag omschrijven als ‘het nieuwe type aannemer’, als een partij die op basis van de wensen en eisen van de opdrachtgever de best mogelijke oplossing kan bieden. Dit begint wat ons betreft bij communicatie. Alleen door goed naar u te luisteren en actief met u te communiceren kunnen wij u als onze opdrachtgever bieden wat u nodig hebt. Wij adviseren u over kantoorrenovatie en bekijken realistisch met u wat mogelijk en betaalbaar is. Daarbij houden wij ook rekening met de gebruiksfunctie en indeling.

Daarnaast kunnen wij er voor zorgen dat de kantoorrenovatie leidt tot verregaande isolatie en verduurzaming, met een aanzienlijke toekomstige besparing tot gevolg.

Als het gaat om vastgoedonderhoud bieden wij totaaloplossingen aan op het gebied van schilder- en (ver)bouwwerk en isolatiewerkzaamheden. Van de fundering tot en met het dak profiteert u bij ons van slechts één aanspreekpunt. Naast met onze eigen vakmensen werken wij nauw samen met vaste professionele partners zoals:

  • architecten
  • installateurs
  • dakdekkers
  • hoveniers

Wij werken samen op basis van verregaand vertrouwen. Op deze wijze verlopen de werkzaamheden altijd soepel en is de samenwerking en communicatie ook op de werkvloer uitstekend.

U kunt ons inschakelen voor complexe vraagstukken op het gebied van:

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opmaken van onderhoudscenario’s waarbij kostenbesparing en kwaliteitsverbetering centraal staan.

E-bike Gelderland

Renovatie en herindeling bedrijfspand met Retail bestemming