Renoveer duurzaam: bescherm uw dak met witte coating

Al sinds jaar en dag zijn platte daken zwart van kleur. Logisch gevolg is dat de binnentemperatuur in uw bedrijfspand hoger oploopt dan nodig is. Airco of andere systemen voor klimaatbeheersing kunnen duurzamer hun werk doen als u zonverhitting zoveel mogelijk terugdringt. Wilt u uw dak renoveren? Dan hebben wij een extra coole oplossing voor u.

Extreme UV-bescherming, lagere temperatuur

Is het dak van uw bedrijfspand aan een onderhoudsbeurt toe? Overweeg dan om de bestaande dakbedekking te laten voorzien van een witte, beschermende coating. Onze elastische, waterdichte silicone coating biedt platte daken extreme UV bescherming en is uitstekend bestand tegen stilstaand water. Wel zo duurzaam, want de binnentemperatuur wordt voelbaar aangenamer en uw airco kunt u een standje lager instellen. Nóg een pluspunt: zonnepanelen doen hun werk effectiever op ‘n wit dak!

zonreflecterend

houdt warmte duurzaam buiten

stopt veroudering van dakbedekking

sterke, waterdichte elastische coating

  tot 20 jaar langere levensduur

direct aan te brengen op uw dak

Download de infosheets

Naast renovatie van platte daken biedt Estrade ook uitstekende renovatie oplossingen voor metalen gevelbeplating. De bestaande beplating kunnen wij met een coating voorzien in elke gewenste kleur. Deze coating verlengt de levensduur van de beplating met wel 15 jaar.