Uw metalen gevelbeplating krijgt er 15 jaar bij!

Is uw bedrijfspand voorzien van metalen gevelbeplating? Dan is het u mogelijk opgevallen dat het materiaal wel duurzaam, maar niet onderhoudsvrij is. Na verloop van tijd verweert de deklaag en treedt kleurverlies of zelfs corrosie op. Is uw bedrijf energieker dan uw gevel doet vermoeden? Wij lossen dat voor de komende 15 jaar op!

Geheel nieuwe, coole uitstraling

De coating voor metalen gevelbeplating brengen wij aan met spuit of roller. Wij werken met gebruiksklare 1-component watergedragen verven, speciaal geselecteerd op minimale arbeidsgangen én kosten. De kleurkeuze is onbeperkt. Hierdoor kunnen wij uw gevel een geheel nieuwe uitstraling geven, eventueel in elke gewenste huistijlkleur of kleurencombinatie. Zo vergroten wij de energieke aantrekkingskracht van uw pand én het bedrijventerrein voor vele jaren. Nóg een pluspunt: kiest u voor een lichtere kleur? Dan blijft warmte duurzaam buiten!

blijft lánger kleurecht

snel & eenvoudig te spuiten of rollen

  voordeliger dan vervangen

levensduurverlenging 15 jaar

in iedere kleur leverbaar

houdt warmte duurzaam buiten

Download de infosheets

Naast onderhoud van metalen gevelbeplating biedt Estrade ook uitstekende renovatie oplossingen voor platte daken. De bestaande zwarte bedekking kunnen wij met een witte coating voorzien, waardoor de zon veel minder vat krijgt op het binnenklimaat.