Schilderen

De levensduur van het schilderwerk aan uw woning hangt met name af van de deskundigheid van de schilder en de gebruikte verf.

Onze gediplomeerde vakmensen verzorgen onder meer:

  • schilderwerk voor binnen en buiten
  • decoratieve afwerkingen
  • beglazing
  • een passend kleuradvies voor uw woning.

Dankzij nieuwe ontwikkelingen is het steeds vaker lonend om verf aan te brengen middels spuittechnieken. Dit vanwege kwalitatieve voordelen zoals dekking, glans en duurzaamheid, maar ook in de zin van een hogere efficiĆ«ntie en verwerkingssnelheid. Hoe dan ook: onze schilders beschikken over jarenlange ervaring en staan garant voor deskundig vakwerk met een daar bijbehorende garantie.

 

Uw wensen, onze doelstelling

Voordat wij beginnen luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Vervolgens doen wij een grondige werkopname, zodat wij een volledig beeld krijgen van de huidige staat van onderhoud. Aan de hand van de door u aangegeven wensen, gecombineerd met onze technische analyse bepalen wij samen met u de te realiseren doelstellingen. Deze zijn namelijk leidend voor de duurzaamheid, esthetiek en de functionaliteit van het te leveren werk.

 

Meerjaren onderhoudsplan

Wij kunnen voor u een meerjarenplan opstellen, waarin u verschillende opties worden aangeboden. In dit plan treft u een differentiatie aan als het gaat om, onder andere, kwaliteit en kosten. Denk hierbij aan de kleurkeuze, het type verf en de kwaliteit van de ondergrond. Als opdrachtgever heeft u op deze manier inzicht in de kosten van het onderhoud voor een nader in overleg vast te stellen periode. Hierdoor kunt u een keuze maken voor een passende prijs-kwaliteitsverhouding. Zo levert Temebel maatwerk bij elk project.