31 mei 2016
vloeren

Als het gaat om vloerafwerking zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Wij kunnen u helpen de juiste keuze te maken en de vloerafwerking voor u aanbrengen. Of u in uw woning of bedrijfspand nu een mooie gietvloer, een betonlookvloer of een decoratieve vloerafwerking wilt hebben, wij kunnen het voor u realiseren. Ook voor industriële vloeren, vloeistofdichte afwerkingen en vloerbelijning bent u bij ons aan het  juiste adres. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde merken.

Vloercoating

03 mei 2016
schilderwerk

Op basis van uw wensen en verwachtingen dragen wij de beste oplossing aan. Ook qua werkwijze kijken wij kritisch naar uw wens. Dat kan betekenen dat wij verf aanbrengen middels een verfspuit, exclusief patroonbehang voor u plakken of een decoratieve gietvloer aanleggen. Wat u maar wenst in uw woning, wij realiseren het voor u.

IMG_6098 Behang Gietvloerspuitwerk 1 HPIM6577 IMG_4758 HPIM5639

03 mei 2016
schilderwerk

Als het gaat om renovatie en onderhoudswerk, vragen gebouwen zoals kerken om specifieke aandacht en kennis. Een aantal van onze medewerkers is gespecialiseerd in het onderhoud van dergelijke bouwwerken. Ook op het gebied van regelgeving, vergunningen en subsidies kunnen wij u helpen om een zo goed mogelijk plan te maken voor de uitvoering van het onderhoudswerk.

IMG_4624

03 mei 2016
onderhoud vve

Werken op hoogte is voor ons geen probleem. We beschikken over voldoende klimmateriaal en hoogwerkers om elke hoogte te bereiken. Voor VvE’s die vaak uit hoogbouw bestaan zijn wij vaak de juiste partner op het gebied van gevelonderhoud. Denk hierbij aan schilderwerk, beglazing en voegwerk maar ook aan zonwering en dakbedekking.

vve hoogwerker

03 mei 2016
valkenberg

Landgoed ‘De Valkenberg’ te Rheden.

Dit betreft een grootschalige renovatie van een luxe zorghotel en rijksmonument. De kozijnen, ramen en deuren werden vervangen en in originele staat teruggebracht. De luiken en daklijsten werden hersteld na houtrotaantasting en het complete gebouw is opnieuw geschilderd. Tevens heeft er dak- en gevelrenovatie plaatsgevonden, zijn de hemelwaterafvoeren gedeeltelijk vervangen door koperen exemplaren en is er verlichting geplaatst. Tot slot is de bestrating gedeeltelijk vernieuwd. Kortom, de gasten van dit zorghotel kunnen uitstekend vakantie vieren in dit schitterende monument.

Valkenberg5 Valkenberg6IMG_3974IMG_3971 Valkenberg renovatie Rheden