31 mei 2016
energie

Grootschalige renovatie en energielabel verbetering

In opdracht van Wooncorporatie Wonion renoveerden wij twee woonblokken met seniorenwoningen aan de Kwartelstraat in Silvolde. Wonion vroeg de bewoners van deze seniorenwoningen naar hun woonwensen. Verduurzaming bleek een belangrijk thema. De seniorenwoningen hadden een energielabel F/G. Dankzij energetische maatregelen en isolatiewerkzaamheden is het energielabel van de woningen met maar liefst 4 energielabelstappen verbeterd.

Woning verbetering

Temebel renoveerde de woningen tot energiezuinige seniorenwoningen. De woningen zijn voorzien van HR spouwisolatie, mechanische ventilatie, triple glas, dak- en vloerisolatie. Verder is de eerste verdieping toegankelijker gemaakt door de steile trap te vervangen en verbreden. Daarnaast zijn kozijnen, ramen en deuren vervangen en is het schilderwerk tot in de puntjes verzorgd. Hieronder treft u een filmpje, waarin u de optische verschillen kunt zien.

22 mrt 2016
woonhuis

Verbouwing van een particuliere woning, meer woonruimte. Middels een doorbraak aan de achterzijde van deze jaren 30 woning creëerden wij een riante uitbouw. Het platte dak kan gebruikt worden als dakterras, waardoor de uitbouw optimaal wordt benut.

woonhuis IMG_0615 IMG_0616 IMG_0617 IMG_0619 IMG_0622 IMG_0626 IMG_0627 IMG_0628