Particulier

U kunt als particulier bij ons terecht voor:

Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang. Het herkenbare gezegde: ‘vaak zit een woning beter in de hypotheek dan in de lak’ is echter op veel woningen van toepassing. Dat vinden wij zonde, want achterstallig onderhoud leidt vaak tot een hogere kostenpost.

Ziet u het belang in van goed onderhoud, dan kunt u met ons twee kanten op. U kunt ons inschakelen wanneer de eerste tekenen van erosie zichtbaar worden of u kiest voor een meerjaren onderhoudsplan. Kiest u voor de tweede optie, dan ontvangt u een voorstel op maat, waarin direct duidelijk wordt tegen welk maandbedrag u ervoor kunt zorgen dat u voor – bijvoorbeeld – een periode van tien jaar zekerheid hebt van een huis, met houtwerk in goede staat, dat goed uit de verf komt.

 

(ver)bouwen en verduurzaming

Mocht u uw woning willen verbouwen of een compleet nieuwe woning willen bouwen, dan kunnen wij u van a tot z in dit traject begeleiden. Daarbij is het tevens mogelijk om een keur aan isolatiemaatregelen te nemen, zodat uw nieuwe of bestaande woning het milieu én uw portemonnee miniaal belast.

Wij stellen u de vraag wat u belangrijk vindt. Denk bijvoorbeeld aan: prijs, kwaliteit, levertijd en / of onderhoudskosten. Door onze manier van vraaggestuurd werken kunnen tijdens de voorbereidingen al veel onnodige handelingen en kosten worden weggenomen. Kortom; efficiency, duurzaamheid en duidelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.