Over u

Eerst luisteren

Laten we het nu eerst eens over u hebben. Wat zijn uw wensen en behoeften? welke criteria stelt u aan een schilder of aannemer? 

Voor ons is vraaggestuurd werken de normaalste zaak van de wereld. Net als het leveren van kwaliteit trouwens en onze klantvriendelijke opstelling. Dat wij vraaggestuurd werken wil natuurlijk niet zeggen dat wij ons uitsluitend reactief opstellen, maar we luisteren wel éérst naar u.

Wij willen weten wat uw doelstellingen zijn, wilt u bijvoorbeeld energiezuinig wonen of wilt u meer leefruimte? Heeft u een bepaalde uitvoering in gedachten? Wij vragen, u vertelt. Vervolgens maken wij een voorstel op maat voor u. Wij noemen dat resultaatgericht samenwerken.

Resultaat gericht samenwerken

Wij willen graag samen met u bekijken we hoe we optimaal tegemoet kunnen komen aan uw wensen en behoeften. Daarbij hoeft het zeker niet zo te zijn dat het duurste systeem ook het beste is! Ook maken we er werk van om in overleg met u vast te stellen hoe wij voor u de toekomstige onderhoudskosten zo laag mogelijk kunnen houden.

Natuurlijk zijn wij er voor u in de onderhoudsfase. het is bijvoorbeeld mogelijk om tegen betaling van een aantrekkelijk vast maandbedrag zekerheid te hebben van een doorlopende controle. Onderhoud wordt dan steeds op het juiste moment uitgevoerd. U heeft er geen omkijken naar en komt niet voor verrassingen te staan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

RESULTAATGERICHT SAMENWERKEN
Wij doen er alles aan om tegemoet te komen aan uw wensen en behoeften. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing op zowel technisch, esthetisch als financieel gebied. Samen met u gaan wij voor het beste resultaat!
VERBETERING ENERGIELABEL
Comfortabeler wonen én een lagere energierekening. Volgens ons wil iedereen dat wel. Wij kunnen het energielabel van uw nieuwe of bestaande woning of bedrijfspand verbeteren. Wij begeleiden u stap voor stap in dit proces.
TOTAALONDERHOUD
Van de fundering tot en met het dak, zowel binnen als buiten. U schakelt ons in voor alle voorkomende schilder- en (ver)bouwwerkzaamheden. Wij schakelen de juiste specialisten in en u heeft slechts één aanspreekpunt.