Een energieneutraal huis begint met een goed advies!

Overweegt u de overstap naar een energieneutraal huis? Nieuwbouw is natuurlijk een optie, maar het kan in veel gevallen ook goed gerealiseerd worden in uw bestaande woning. Een goed advies en en een heldere voorlichting zijn onontbeerlijk bij het zetten van de eerste stappen.

Momenteel worden veel woningen gebouwd volgens het principe van nul op de meter. Dit betekent dat de woning zelf de nodige energie opwekt om in het huishouden te voorzien. Ook is het mogelijk om bestaande woningen te renoveren met als doel nul op de meter. Uw woning kan hiervoor ook in aanmerking komen. Samen met u bespreken wij de voor- en nadelen van het realiseren van een energieneutraal huis.

Een energieneutraal huis, wat is daar in ieder geval voor nodig?

 • eigen energieopwekking (bijvoorbeeld via zonnepanelen)
 • muur- en gevelisolatie
 • isolatie van ramen en deuren, vloeren en plafonds
 • slimme installaties

Waarom samenwerken met ons?

Natuurlijk wilt u behaaglijk wonen én geld besparen op de energierekening. De weg ernaartoe mag echter ook best comfortabel zijn. Een samenwerking met ons verzekert u van:

 • 80 jaar ervaring
 • één aanspreekpunt voor duurzaam (ver)bouw- en schilderwerk
 • gespecialiseerd in verduurzamen van woningen
 • trotse vakmensen die streven naar een perfect eindresultaat
 • duurzaam en veilig werk met oog voor mens en milieu
 • effectieve en efficiënte werkmethodes
 • duurzame materialen zoals FSC- en DuBo gekeurde producten

De beste oplossing voor ú

Wonen in een energieneutraal huis heeft absoluut de toekomst. Het is een kwestie van tijd voordat alle nieuw gebouwde woningen aan dit concept voldoen. Voor u is het een afweging tussen investering, rendement en verhoogd wooncomfort. Op den duur zult u ongetwijfeld geen spijt krijgen van de overstap. Dankzij goede isolatie geniet u in de winter van een behaaglijk binnenklimaat en blijft uw woning in de zomer langer koel. En uw huis zal dank zij het betere energielabel natuurlijk aanzienlijk meer waard zijn bij verkoop.

De grootte van uw woning, de leeftijd ervan en reeds aangebrachte isolatie bepalen grotendeels welke investering benodigd is om nul op de meter te kunnen realiseren. Voor een betrouwbare begroting is het belangrijk om samen met u af te wegen wat technisch, esthetisch en financieel gezien de beste oplossing is. Wij helpen u de juiste beslissingen te nemen.

 

Subsidie voor energielabel verbeteren

In veel gevallen draagt u niet als enige de kosten van duurzaam (ver)bouwen en isoleren. Veel gemeentes werken met subsidieregelingen, zodat u kunt rekenen op een kortere terugverdientijd. Wij verzorgen de subsidieaanvraag voor u en maken kosten en baten inzichtelijk.

 

 

Waar te beginnen?

Neem voor vrijblijvende informatie en kennismaking contact met ons op via 0314 323 464. Dankzij een uitstekende begeleiding gaat het verder (bijna) vanzelf.